Nieuws van groep 8

4 april 2019
Vandaag kwam de schoolfotograaf. De laatste keer dat we op de basisschool op de foto zijn geweest. De we hebben nog een laatste keer een grote glimlach opgezet, hebben nog een paar keer hard 'koekieee' of 'spaghettiiiiiii' geroepen en toen zat het er al weer op. Binnenkort zult u het resultaat zien van de schoolfoto's. Aanrader: vergelijk ze eens met de schoolfoto's van voorgaande jaren. Wat een pubertjes zijn het ineens he?! :)

Tussen alle foto's door hebben we vandaag ook nog het theoretisch verkeersexamen gemaakt en de leerlingen zijn allemaal geslaagd! Met dit diploma op zak hebben we in mei alleen nog het praktisch verkeersexamen voor de boeg. Na het praktisch verkeersexamen krijgen de leerlingen hun diploma mee naar huis.