Van de leerlingen van groep 3B-4A

Beste ouders,

Wij groep 3/4 hebben het leuk in deze klas. We hebben potloden en gummen. Op het schoolplein hebben we klimrekken en een voetbalveld en nog iets.
En nu zijn we voor kerst bezig en wij tekenen ook op het raam.
Wij hebben juf braal en ik vind haar heel erg lief en onze anderen juf heet juf van der steenhoven.
buiten spelen vind ik het aller leukste vak en toetsen ook maar soms niet.
En altijd na het werk als we tijd over hebben gaan we soms liedjes luisteren of spelletjes spelen
En dat vind ik best wel leuk maar soms vind ik dat niet zo leuk.
Zo hebben wij de leukste klas van de hele wereld en dat vind ik best wel leuk.
Groep 3 leert bijna elke dag een nieuwe letter en dan mag groep 4 mee kijken dus ik ook en dat vind ik ook best wel leuk.

Talitha

Beste ouders,

Wij groep 3/4 hebben het leuk in dezen klas!  En de juf is leuk. En een smartboard is handig! En stoelen en tafels zijn ook handig. En potloden en gym. Wij werken hart en de klas is gewoon leuk.

Damaris

Hallo beste papa's en mama's,

We hebben een hele leuke klas onze jufs zijn aardig. Ik vind buiten spelen en tekenen het leukst!

Victor

Beste ouders van groep 3/4,

We hebben een hele leuke klas
en een hele aardige juf. We hebben een smartboard. Groep 4 hebben rekenen en taal & spelling & schrijven & leefwereld. Groep 3 hebben rekenen & taal & schrijven.
We willen allemaal een stikker of kaartje verdienen dus we doen extra ons best.

Hartelijke groet Rhodé Neeleman