Van de leerlingen van groep 6

Joas Knulst
Aardrijkskunde... We hebben het ook over Bangladesh gehad waar ook veel overstromingen in de zomer zijn.En soms ook wervelstormen en dan gaat het water naar land.En de mensen bouwen de huizen op palen.Een keer in de zoveel tijd komen mensen samen op een hoger gebied waar het water minder snel komt.want dan loopt het land voor een heel groot deel over.Veel water komt uit het himalaya gebergte.

Willemarthe de Vries
Gym...dinsdag hadden we slagbal dan moes je op een bank klimmen de hoge of de lage de hoge was echt stijl.
en daar achter lag een dikke mat. en dan moes je naar een mat rennen en dan moes je over een kast klimmen
en dan moes je door drie paaltjes heen en dan moes je gelijk door rennen en dan hat je een punt.

Samuel Kooiman
buiten spelen....

Keesjan Stok
Rekenen....we rekenen over keer,plus,gedildoor en klok kijken het is best makkelijk maar niet altijdwe rekenen ook op de computer,dat is best moelijk want dat gaat best snel ,de meeste hallen hele hoge cijfers.we hebben ook toetsen dat zijn meestal drie blatzijden de toetsen heb je ook dat je ook maag kleuren dat vinden alle kinderen leuk.

Ernst Jan Kok
Natuuronderwijs...dinsdag hebben we vaak bio.Soms vind ik het saai maar vaak ook leuk. Op dit moment
hebben we hoofdstuk 1 uit.Dat ging over spieren,pezen en schanier/kogel gewrichten.
We hebben 4 zintuigen.Proeven,ruiken,zien en horen.