Nieuws van groep 1B-2A

September 2020
Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.Onze klas staat in het teken van Fien en Teun. Je kunt ze zien op de stoelen, op het raam en op de kapstok. Ook de knuffels van Fien en Teun staan in onze klas. Deze week maken we het eerste werkje over Fien en Teun. Het is de verjaardagskalender die in de klas komt te hangen. Zo kunnen we zien wie er het eerst jarig is. De jongens van groep 1 kleuren Teun en geven hem armen, benen en een mooie ballon in zijn hand. De meisjes doen dit met Fien. De meisjes van groep 2 maken Fien af. Ze krijgen het hoofd van Fien. De rest maken ze zelf. En natuurlijk een mooie ballon erbij. De jongens doen dit met Teun.

Wat heerlijk om weer met elkaar buiten te kunnen spelen. Zie u ons nieuwe plein? Het is nog niet helemaal klaar. Het wordt nog mooier!!

​​​​​​

7 September

De werkjes van deze week gaan over de appelboom. We maken van een wc-rol een appelboom en we maken een grote appel. Sommige kinderen scheuren stukjes en plakken die op de appel en andere kinderen knippen zelf een appel uit. Waar deze appel voor dient......dat verklappen wij nog niet. Volgende week D.V. zullen we er een foto van laten zien.

14 September

Deze week maken we tractors. Het ene werkje is een tractor van een wc rol en het andere werkje is een tractor vouwen.

Ja, en wat hebben we met de appels gedaan........?
Geplukt natuurlijk. Kijkt u zelf maar.