Welkom bij groep 6B-7A

Leuk dat u komt kijken op onze pagina. Wij zitten allemaal in een combinatieklas en we zijn met z'n dertigen.
In groep 6 zitten de volgende leerlingen: Joucke van As, Evy Blom, Juliette Boogaard, Lynde van den Bosch, Iris Breen, Lisa Jonne van Dieren, Micha Kardol, Mara Kok, Mirjam van Krimpen, Emma Schipper, Matthias Schipper, Sarah Simonse, Jochem Verhaar en Annemijn Voorwinden.
In groep 7 zitten de andere 16 leerlingen: Monica van Beuzekom, Jesse Boer, Thirza Boer, Eline van der Giessen, Jeftha Hoogvliet, Maurits Hooijmeijer, Noelle Kamerik, Bas Kleinbloesem, Hugo Kok, Luuk van der Linden, Maaike van Pelt, Thimo Pieterse, Giovanni Roggeveen, Jemima Suami, Lynn van der Waal en Kris van Zandwijk.
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag staat Meester Vrijhof voor de klas en op woensdag hebben we Juf Visser.
We hopen er met elkaar een fijn, gezellig en leerzaam jaar van te maken.
Regelmatig proberen we wat foto's te plaatsen (onder het kopje fotoalbums). Ander nieuws krijgt u van ons via onze maandelijkse nieuwsbrief.

Groeten van alle leerlingen van groep 6B-7A, Meester Vrijhof en Juf Visser