Welkom bij groep 6B-7A

Leuk dat u bij onze groep bent aangekomen. Wij zitten in een combinatieklas met 27 kinderen. Er zitten 12 jongens en 15 meisjes bij ons in de klas.
Wij kennen elkaar al goed, want bijna iedereen zit al een aantal jaren in deze groep.
We zijn een heel gezellige klas en we proberen het ook dit jaar zo te houden, waarbij we er voor elkaar proberen te zijn en elkaar ook respecteren.
Op woensdag hebben wij meester Van Gent en op de andere dagen geeft meester Vrijhof les aan ons.
Kijk regelmatig bij het nieuws van onze groep, dan blijft u op de hoogte van alle activiteiten dit jaar.

Groeten van alle leerlingen van groep 6B-7A: Jilles, Laurent, Sigaliya, Anne Hilde, Lucas, Willemijn, Lianne, Noa K., Tessa, Alinde, Elise, Benjamin, Dave, Jochem, Joanne, Talitha, Laurens, Noa B., Rebekka, Jorrit, Victor, Patrick, Rhodé, Damaris, Vera, Niek en Stefan en natuurlijk van Meester Vrijhof en Meester Van Gent.